Servicii SEO

Servicii de Search Engine Optimization (SEO)

Există o varietate de servicii de optimizare a motorului de căutare care oferă soluții pentru o varietate de tipuri-de-seoprobleme de clasament și deficiențe. Servicii SEO de calitate oferim indiferent daca deja site-ul a fost indexat sau nu. În funcție de obiectivele dvs și de nevoi, o tehnica sau o combinație din serviciile de mai jos pot fi potrivite pentru site-ul dumneavoastră.

Site-ul de Audit SEO

Un audit pentru optimizarea motorului de căutare poate veni într-un nivel diferit de detaliu și complexitate. Un simplu audit pentru un site web poate fi de câteva pagini și ar aborda probleme on-page evidente, cum ar fi titlurile lipsă conținutul. Pe de altă parte, in celălalt capăt al spectrului, un audit cuprinzător al unui site web SEO va fi format din zeci de pagini (pentru majoritatea site-urilor mari, va fi peste o sută de pagini) și să abordeze chiar elemente mai mici din site, care ar putea fi potențial dăunătoare pentru clasamentul motorului de cautare.

On-Page SEO

Pe-pagina sau pe site, optimizarea motorului de căutare se referă la tehnici de SEO care sunt concepute special pentru a pune în aplicare, a rezolva, problemele potențiale care se descoperă intr-un audit SEO. Acest lucru este ceva care trebuie să fie întotdeauna parte din toate pachetele bune de SEO. Pe pagina de SEO se abordează o varietate de elemente fundamentale (care se referă la SEO), cum ar fi titlurile de pagină, pozițiile, conținutul și organizarea conținutului, precum și structura link-ul intern.

Ca și în cazul unui audit SEO a site-ului, există servicii de bază dar si complete atunci când vine vorba de optimizarea in motorul de căutare a paginii. La nivelul cel mai de bază, o campanie de optimizare on-page poate face un proiect o singură dată, care include recomandări elaborate printr-un audit, precum și punerea în aplicare a acestora. Acest tip de optimizare on-page ar viza, în general, pagina de start și alte câteva pagini importante pe site. Mai multe campanii de optimizare cuprinzătoare pe pagina pentru motoarele de cautare va folosi rezultatele un audit extrem de detaliat al site-ului.

 Dezvoltarea Linkurilor (Link Building)

Servicii-seo-300x129Dezvoltarea Linkurilor este unul dintre cele mai controversate, vorbite (scrise) subiecte din industria optimizarii motorului de căutare. Deoarece backlink este componenta cea mai vitală a oricărei campanii in cadrul optimizarii motorului de căutare și, în același timp, cea mai consumatoare de timp și, în consecință, cel mai scump procedeu (presupunând că acestea sunt link-uri de bună calitate și directorul de depuneri linkuri nu este aleatoriu și spam), în mod inevitabil, acolo sunt mulți furnizori de servicii care ofera servicii ieftine de link building în scopul de a atrage și impresiona potentialii clienti. In principiu, dacă cineva va cere $500 pe lună pentru servicii de optimizare care includ volume mari in directorul de linkuri, posturi pe blog, articole, comentarii pe blog / forum și așa mai departe, tot ce faceti este sa aruncati banii departe. Acest lucru nu se poate obține pentru 500 dolari pe lună; cu toate acestea, pentru o suma mai mica, se poate realiza pentru un volum mare de linkuri.

Dezvoltarea linkurilor de calitate se axează pe calitate, decât cantitate. Link-ul de bună calitate bine documentat și relevant este valoros de mult mai de multe ori decat sute de linkuri in directorul de linkuri gratuite.

Fundamentele link buildingului sunt, au fost întotdeauna și va fi întotdeauna, pe baza de bună calitate (util, interesant, distractiv, educativ) a conținutului.

SEO – continutul scris din Site

Continutul scris pentru SEO este foarte important si trebuie folosit text de o inalta calitate, original si din surse bine cercetate. Termenul „conținut de scris SEO” implică faptul că există o formulă de scriere secretă care transformă textul simplu , de zi cu zi în ceva magic, care devine atenția motoarelor de căutare – acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevar.

Dacă sunteți în căutarea serviciilor de conținut, care va ajuta site-ul dvs sa atingeti rankul mai mare, ceea ce într-adevăr căutați este un conținut bine scris de înaltă calitate și nu de conținut SEO. Conținutul SEO este ceea ce v-ar aduce o fabrica de scris, sau sa ajute in cazul in care nu va puteti permite să scrieti un conținut bun, deoarece acestea costa prea mult.

Scrisul de conținut SEO ca un serviciu poate fi util, în cazul în care comenzile rapide sunt luate și nu sunt surse de conținut de așteptat pentru a efectua magia. Continutul bine scris, interesant și util va fi găsit în mod inevitabil de catre motorul de cautare și se va ridica pe baza meritelor proprii; cu toate acestea, textul ajută si, de asemenea, pune bazele pentru o campanie de dezvoltare cu succes.

Optimizarea codului

Optimizare Codului este un serviciu la car vă puteți aștepta sa aiba cel mai înalt nivel de servicii deroarece optimizeaza motorul de căutare, implicand o revizuire a site-ul dumneavoastră prin cod HTML. Optimizarea codului HTML poate avea un impact foarte bun in topul motoarelor de căutare în două moduri. În primul rând, poate ajuta la atenuarea dezordinii de cod și să prezinte conținutul într-un format ușor de înțeles (pentru mașini, motor de căutare este in algoritmi). În al doilea rând, se poate ajuta la reducerea timpului incarcarii paginilor site-ul dvs, astfel încât antenele motoarelor de căutare nu trebuie să aștepte în timp ce pagina se încarcă (pentru că este prea incarcat, sau are prea multe imagini, etc.).

O campanie globală pentru optimizarea motorului de căutare va avea toate elementele de mai sus, dar va incorpora de asemenea, alte servicii importante, cum ar fi cercetarea sau analiza de cuvinte cheie, rapoarte de clasament, rapoarte de trafic, precum și de urmărire a conversiilor.

Comandati pachetul SEO potrivit pentru site-ul dvs.